domingo, 27 de octubre de 2013

conill amb xocolata



De tots els suquets de rostit... aquest es el millor!!






ingredients:

pel rostit,
- 1 conill, ben polit de greixos, tallat a trossos petits.
- 1 ceba.
- 5 o 6 grans d´all amb la pell.
- 1 fulla de llorer, un branquilló de romaní i un de farigola.
- Oli, sal, pebre.
- Una mica de brou o aigua.
- Un vas petit de conyac.


per la picada,

- 2 grans d´all
- ametlles i avellanes torrades ( jo les hi posso ja triturades)
- 1 galeta Maria
- un trocet de xocolata negre  de 70 o 85 % de cacao ( o xocolata de cobertura )
- una mica de brou o aigua.







-  Salpebrar be els trossos de conill.
-  En una cassola  amb oli calent  enrossir  una mica el conill.
-  Afegir-hi  les herbes, la ceba sencera i els alls sense pelar i una mica de brou claret o aigua
- Tapar i amb foc ben baix deixar fer la xup-xup remenant de tant en tant.
- Afegir-hi miques de brou o aigua per evitar que el quedi sense suc.
- Quan ja porti uns 30' de cocció  posar-hi el vaset de conyac i continuar coent a foc baix uns 10'.
- Triturar tots els ingredients de la picada, mes la ceba i els alls ( caldrà pelar-los) que traurem de cassola del    rostit.
- Afegir la picada a la cassola i deixar encara uns 10' mes.
  ( cal procurar que quedi amb bastant suquet)

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario