arros brut mallorquí
ingredients:
(per a quatre persones)
-1/2 ceba, 1/4 de porro, 1 pastanaga, 1/2 carabassó, carxofes..i/o totes les verduretes que mes agradin...
-tomàquet ratllat.
-llom o costella de porc, pit de pollastre, conill, salsitxes.
-grapat de bolets fregits ( si no hi han bolets; un pessic de pols de ceps)
-grapat d espinacs tallats petits (opcional)
-3 cullerots d'arros Bomba
-1 sobre d´especies mallorquines per arros brut (canyella, clau, safrà, pebre molt...)
-12 cullerots de brou de coure verdures o aigua
-picada d'all i julivert.
-Tallar a trocets ben petits totes les carns ( si pot ser sense os, es mes còmode de menjar) i enrossir.
-Afegir les carns enrossides a una olla amb el brou i deixar que es fassin una mica mes.
-En la mateixa cassola de coure les carns sofregir totes les verduretes i al final el tomàquet i despres els bolets.
-incorporar les especies i deixar un minut mes.
-Afegir l'arros i fer-hi un tomb.
-Afegir les carns i el brou bullint i deixar coure 10' .
-Afegir la picada d´all i julivert i deixar acabar de coure ( uns 5' mes)-
Aquest arros a de quedar molt caldos ja que es un plat de cullera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario