domingo, 27 de octubre de 2013
Melmelada de moniato
Aquesta es una recepta inventada d' un tipus de melmelada que no se pas per que no es gens coneguda....però us aseguro que està boníssima!... i si no us ho creieu .. pregunteu-li al Llorenç!
ingredient:
per quatre pots de melmelada
4 moniatos grandets ( ha de quedar un kilo de polpa de moniato quan estiguin cuits i pelats)
750 gr. de sucre
300 gr d´aigua
un polsim de canyella en pols.
- coure els moniatos amb pell. ( es pot fer al micro ) fins que siguin tous.
- pelar-los i xafar-los amb una forquilla.
- posar al foc, en una olla ben gran, tots els ingredients. ( cal que l 'olla sigui gran, per que esquitxa una mica.)
- deixar bullir sense deixar de remenar durant uns 15'. ( jo ho faig amb guants de cuina per evitar les esquitxades). Si veiem que s´espessa massa, afegir una mica mes 'aigua.
- passar per la batedora i omplir els pots.
- tapar els pots en calent i girar-los cap per avall fins que siguin freds.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario