sábado, 12 de octubre de 2013
melmelada de fruits del bosc (la mes bona del món)
Si pot ser, els millors fruits són els recollits per un mateix...
a vegades això no es possible i cal buscar alternatives.. com comprar-los congelats ...
Ingredients:
-1 Kg de fruits del bosc a poder ser nadius, gerds i maduixetes
-800 gr. sucre.
Les proporcions es poden fer a ull posant una mica menys de volum de sucre que de fruita.
Posar fruita i sucre en un una olla bastant mes gran que el volum que ocupi el producte , deixar bullir bo i remenant durant uns 20'.
Quan comença a bullir puja molt i per això s´ha d'evitar que pugui vesar.
Desprès, triturar amb la batedora i si hi han moltes mores o gerds caldrà passar-ho pel xino per treure'n les llavors que pugui haver-hi..
Omplir en calent els pots ben plens , tapar, vigilant de no cremar-vos i tot seguit girar-los cap per avall fins que es refredin. quan siguin freds ja es podran posar cap per amunt
Al envasar i tapar en calent la mica d'aire que queda a dins els pots es contrau en refredar-se i fa el vuit i així es poden guardar tranquil.lament d'una temporada per l'altre.
El mes bonic d'aquesta recepta es el moment que el sucre es comença a fondre i es barregen tots els colors...precios!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario