jueves, 7 de junio de 2012
Pastís amb pastanaga ( sense Gluten)
Aquest es un pastís apte per a persones que no mengin gluten o greixos, però boníssim per a tothom i ben senzill de fer.
ingredients:
3 ous
125 grs de sucre
150 grs. de farina d'ametlla crua
150 grs de pastanagues
40 grs. de Maizena
1/2 sobre de llevadura
1/2 llimona
un pessic de sal
1 - Barrejar bé amb la batedora els ous i el sucre fins que estiguin escumats.
2.- Pelar i ratllar les pastanagues , però que no quedin massa triturades ( jo ho faig amb la picadora 1.2.3, vigilant de no passar-me), vegeu la foto de la secció del pastís.
3 - Barrejar les pastanagues ratllades, la farina d´ ametlla, la Maizena , la sal i la llevadura.
4 - Afegir aquesta barreja i el suc de la 1/2 llimona ( si és grossa, posar-n´hi una mica menys) als ous batuts amb el sucre i mesclar bé.
5 - Passar tota aquesta massa a un motlle previament untat amb oli i farina, entrar-ho al forn ja calent, i deixar-li durant uns 25 minuts a 180º.
6 - Per a la decoració, retallar figures del vostre gust amb paper i posar-les sobre el pastís (quan ja estigui quasi fred), espolsar sucre fi pel damunt amb l´ajuda d´un petit colador i enretirar amb molt de compte els papers, us quedaran els dibuixets.( El sucre fi el faig molent sucre amb el molinet de cafè de l´any de la catapún i queda perfecte). Si agrada es pot acabar amb alguna fruita per donar-hi un xic de color.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario