viernes, 8 de junio de 2012
Fondue de formatge dins un pa
formatge i pa
menja de pastor
Aquesta recepta es la bomba!.
Me la va passar en Jordi i us puc assegurar que, entre els amics del formatge, sempre triomfa.
És una recepta mes aviat d´hivern, però a la muntanya en un dia fresquet d´estiu també és un plat ideal.
Feu-ho quan volgueu, però proveu-ho! i ja em direu.....
Ingredients:
( per 4 persones )
1 pa rodó de mig quilo
1 ceba petita
un got de maionesa (em preferència feta a casa)
250 formatge Emmental suïs ratllat
250 gr formatge Flor d´Esgueva ratllat.
1- Tallar la ceba ben petita , bullir-la durant 2 minuts, i escórrer.
2 - En un vol barrejar els dos formatges ratllats la ceba bullida i la maionesa.
3 - Obrir el pa per la part de dalt ( com si li treiesim el barret) i buidar-lo de tota la molla (reservar la tapa)
4 - Posar tota la mescla dins el pa i tapar amb la part de crosta que havíem retirar per obrir-lo.
5 - Embolicar el pa amb paper d´alumini tenint cura que quedi perfectament tapat per totes bandes i amb mes d´una capa.
6 - Entrar al forn ja calent i deixar-li durant 1 hora a 200 º. (potser semblà molta estona, però es la necesaria per que quedi ben cuit per dins)
S´ ha de procurar servir-lo calent.
Primer anirem agafant pessics del pa de la tapa per sucar a la fondue i després anirem seguint pel pa dels costats.
Es un àpat molt bo i molt divertit
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario