miércoles, 6 de junio de 2012

Gambes (o LLagostins) a la sal

Recepta senzillíssima i boníssima!!!
Es ràpida,no deixa olor a la cuina i gairebé no embrutes res.  - que més volem!



 Ingredients.
 6 o 7 gambes per persona
 Sal gruixuda (per cuinar)





Si les gambes són congelades utilitzar-les quan ja estiguin ben descongelades ( no cal dir que si  són fresques millor).

1 - Omplir el fons d´una cassola amb una capa de quasi un parell de centímetres de sal gruixuda.
2 - Tapar bé la cassola i posar-la una bona estona al foc fins que se senti que la sal espetega, que es quan ha perdut tota l'humitat que podia tenir.
3- Distribuir les gambes per sobre la sal, sense que se sobreposin, tornar a tapar bé, deixar al foc uns 5 minuts. I llestos!

Es poden servir acompanyades d´una maionesa, però són tan gustoses  que gairebé no cal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario