domingo, 10 de junio de 2012
Iogurt amb plàtan
Es un postre senzill, baratet i va bé per qualsevol tipus d´apat.
Ingredients:
(per quatre persones).
3 plàtans
3 iogurts grecs
1 pessic de canyella en pols
3 o 4 culleradetes de sucre.
1 - Posar els plàtans sencers i amb pell dins el forn ja calent durant 20 minuts (quedan negres per fora i blancs i tous per dins)
2 - Aixafar bé els plàtans ja pelats, junt amb el polsim de canyella (tant es fer-ho amb forquilla com amb batedora)
3 - Posar el sucre als iogurts
4 - En el fons d´una copa posar una part del plàtan i acabar d´omplir amb el iogurt.
5 - Es pot acabar decorant una mica per sobre amb canyella, encenalls de xocolata. . . . en la foto hi ha sucre verd
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Ara que em toca menjar bastants plàtans, aprofitaré per provar-ho. Te molt bona pinta!! mmmmmmmm!!
ResponderEliminarun petonàs
Anna