domingo, 10 de junio de 2012

Iogurt amb plàtan








Es un postre senzill, baratet i  va bé per qualsevol tipus d´apat.




Ingredients:


(per quatre persones).

3 plàtans
3 iogurts grecs
1 pessic de canyella en pols
3 o 4 culleradetes de sucre.


1 - Posar els plàtans sencers i amb pell dins el forn ja calent durant 20 minuts (quedan negres per fora i blancs i tous per dins)
2 - Aixafar bé els plàtans ja pelats, junt amb el polsim de canyella (tant es fer-ho  amb forquilla com amb batedora)
3 - Posar el sucre als  iogurts
4 - En el fons d´una copa posar una part del plàtan i acabar d´omplir amb el iogurt.
5 - Es pot acabar decorant una mica per sobre amb canyella, encenalls de xocolata. .  . . en  la foto hi ha sucre verd




1 comentario:

  1. Ara que em toca menjar bastants plàtans, aprofitaré per provar-ho. Te molt bona pinta!! mmmmmmmm!!

    un petonàs

    Anna

    ResponderEliminar